Projecten

Achtergrond

Hurkmans Specials voor restauratie of herstel oldtimer, klassieker of classic car

Het restaureren van een oldtimer is vaak een kostbare aangelegenheid. Het herstel van een échte klassieker, oldtimer of een classic car is volgens de liefhebbers het geld dubbel en dwars waard. Zo is het jammer om de oudere auto’s zomaar aan hun lot over te laten. Daarom restaureren we oudere auto’s om ze vervolgens in waarde te verhogen. En natuurlijk om vervolgens de weg met passie te trotseren.
En daarmee zijn wij heus niet de enige die oldtimer restauratie vanuit hun hobby’s verder zijn gaan ontdekken. De doelstelling hierbij is om in eerste instantie zoveel mogelijk kennis te vergaren. Waar het voor veel personen een uit de hand gelopen hobby is, zijn wij er dagelijks professioneel mee aan het werk.

Het restaureren van een oldtimer gaat niet bepaald zonder slag of stoot. Vanuit onze ervaring weten wij dat een oldtimer restaureren dan ook gepaard gaat met hoge pieken, maar óók diepe dalen. Veel personen hebben dan ook hulp nodig tijdens dit proces. Wij helpen graag om de restauratie verder te begeleiden. Met de juiste kennis zorgen wij ervoor dat de oude auto er weer uitziet zoals tientallen jaren geleden.
Hurkmans Specials is een onderdeel van Autoschade Hurkmans. Wij hebben daarom ook verschillende mogelijkheden om een oldtimer te restaureren. Hierbij kunnen wij de complete oldtimer restauratie uit handen nemen, of gedeeltelijk bijspringen indien nodig. Vanuit het principe dat iedere auto uniek is én een eigen verhaal heeft begeleiden wij u dan ook graag op maat. Kom dan ook in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Hieronder staat een greep uit onze restauratieprojecten en houdt tevens onze Instagram pagina in de gaten met welke projecten wij momenteel bezig zijn.