Spuitwerk

Industrieel spuitwerk, spuiten gesloten aanhangwagen of paardentrailer

Naast een uitgebreide service op het gebied van autoschade herstel, biedt Autoschade Hurkmans ook professioneel industrieel spuitwerk. Lees onderstaand meer over onze services voor spuitwerk voor particulieren en de zakelijke sector. Uiteraard spuiten wij ook bromfietsen, scooters, motoren, gesloten aanhangwagens en paardentrailers.

Wij houden ons niet alleen bezig met schadeherstel aan voertuigen maar u bent bij ons ook aan het juiste adres voor industrieel spuitwerk. Of het nou gaat om het spuiten van metaal, aluminium, kunststof of hout, wij passen voor al deze materiaalsoorten de juiste oppervlaktebehandeling toe. Of het nu gaat om verwarmingsradiatoren, keukenkastjes, proefmodellen, diverse kunststofproducten van klein tot groot of reclame spuitwerk, u bent ook hiervoor bij ons aan het juiste adres. 
Indien u iets heeft waar kleur op aangebracht moet worden, vraag bij ons naar de mogelijkheden.

Zijn uw meubels, keukendeurtjes, ladefronten en lijsten beschadigd, verweerd of lelijk geworden? Wilt u uw meubels, keuken- of binnendeuren gewoon een andere kleur geven? Laat het spuiten in één van de vele kleuren die beschikbaar zijn. Alle keukens, deuren en meubels kunnen gespoten worden in 2-componenten zijdeglans, glans, hoogglans of metallic. U bepaalt de kleur die u erop wilt hebben en wij spuiten het voor u.

Heeft u een paardentrailer of gesloten aanhangwagen die vervaagd is of beschadigd of wilt u deze voorzien van een geheel nieuwe kleur? Alles is bij ons mogelijk. Daarnaast kunt u uw kostbare bezit ook van een speciale waxoyl behandeling laten voorzien, zodat deze weer water en vuilafstotend is.