Car cleaning

Autopoetsservice: van binnen en buiten

Wat is nu eigenlijk autopoetsen? Wat houdt het precies in? Eigenlijk kunt u beter spreken van een totale schoonheidsbehandeling van uw ‘heilige koe’. De auto wordt compleet van binnen en van buiten gereinigd en daarbij wordt niets over het hoofd gezien. Denkt u daarbij aan het wassen en polijsten van uw auto tot en met het uitzuigen en opfrissen van uw dashboard. Ook de stoelen en het reservewiel worden onder handen genomen.
Wij kunnen u verschillende pakketten aanbieden. U geeft aan wat u gedaan wilt hebben.

Naast het poetsen zijn wij ook dealer van het product Waxoyl. Dit is een lakverzegeling die op de auto wordt aangebracht. Vóór het aanbrengen van de lakverzegeling krijgt de lak een dieptereiniging waardoor een goede hechting plaatsvindt van de lakverzegeling. Hierdoor is de lak beter bestand tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf. Vuil dat tegen de auto komt, hecht minder snel op het aangebrachte product en de auto is daardoor makkelijker schoon te houden. Ook is dit product in staat om de glanzende kleur veel langer vast te houden.

Waxoyl Crystal Coating is de nieuwste generatie lakbescherming. Deze zorgt voor een bijzonder sterke duurzame laag tussen de autolak en agressieve elementen. Crystal Coating voorziet uw lak van diepe glans, hoge schittering en waterafstotend pareleffect. Hierdoor is uw auto bestand tegen autowasstraat chemicaliën, heeft een betere UV-bescherming en minimaliseert haarfijne krasjes (5 jaar garantie). Voor meer interesse kunt u contact met ons opnemen. 

Indien u reclame of belettering op uw auto heeft staan, zijn wij in staat om dit er perfect af te halen. Eventuele kleurverschillen kunnen er daarna af gepolijst worden of indien nodig spuiten wij een deel.

U ziet het: wat u ook aan uw auto wilt laten doen, met onze jarenlange ervaring is uw auto bij ons in goede handen!