Facebook Twitter LinkedIn
Bel direct voor een afspraak:
0413 - 367 556

Gecertificeerd "Erkend Duurzaam" en "Duurzaam Repareren"

Autoschade Hurkmans officieel Erkend Duurzaam

Autoschade Hurkmans is sinds 16 januari 2015 een officieel Erkend Duurzaam schadeherstelbedrijf. Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door IvDM en is het bewijs dat Autoschade Hurkmans in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd.

Wat betekent Erkend Duurzaam concreet in de dagelijkse praktijk van het schadeherstelbedrijf? Op die vraag heeft Autoschade Hurkmans een helder antwoord. “Wij hebben maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in onze bedrijfsvoering verankerd. Dat betekent dat wij bijvoorbeeld duurzame reparatietechnieken toepassen, om zo onnodige verspilling tegen te gaan. Ook stellen we jaarlijks doelen om energie te besparen.”

Ook als werkgever heeft Autoschade Hurkmans zijn zaken op orde. Duurzaam betekent in dat opzicht dat er extra aandacht is voor het welzijn van de medewerkers door goede arbeidsomstandigheden en toekomst perspectieven te bieden. Buiten het bedrijf neemt Autoschade Hurkmans zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid door de sponsoring van diverse projecten en/of verenigingen in en rondom Veghel. Uiteraard draait het bij duurzaam ondernemen in het schadeherstelbedrijf ook om het aanbieden van duurzame producten. In onze werkplaats letten wij bij de inkoop en het gebruik van onderdelen en materialen op de milieuzaken. “Wij merken dat er vanuit onze klanten steeds meer vragen en eisen worden gesteld op duurzame aspecten. Zo kunnen we met sneldrogende lakken bijvoorbeeld tijd en energie besparen.  

Het certificaat Erkend Duurzaam maakt deel uit van het branchebrede duurzaamheidsprogramma van RAI Vereniging, BOVAG, Vereniging FOCWA Schadeherstel en STIBA dat wordt uitgevoerd door IvDM (Instituut voor Duurzame Mobiliteit).

Daarnaast zijn wij Erkend Duurzaam gecertificeerd bij "Duurzaam Repareren".

certificaat Autoschade Hurkmans BV Veghel 2015-2016


 [JK1]optioneel

Vertrouw bij schade en onderhoud volledig op ons vakmanschap