Facebook Twitter LinkedIn
Bel direct voor een afspraak:
0413 - 367 556

De repairSHOP is er voor iedereen !

Het gebeurt helaas zo vaak: even niet opletten bij het inparkeren of wegrijden, iets te enthousiast het portier opengooien en... hup een kras of deuk in uw auto. Heel vervelend, die lelijke krassen op uw mooie wagen. Daarom is het zo prettig dat er nu eindelijk de repairSHOP is. Want de repairSHOP is een herstelmethode die speciaal ontwikkeld is voor kleine beschadigingen. En het mooiste is, de repairSHOP is niet duur! Breng uw auto bij ons langs en u zult zien dat de klus in de meeste gevallen snel geklaard is. En dat alles tegen een aantrekkelijke prijs. De repairSHOP is een prachtig systeem dat een perfect resultaat geeft. Dus laat die krassen niet langer zitten maar maak een afspraak of kom gewoon even langs.

Direct offerte aanvragen
Of bel 0413 - 367 556
voor een afspraak

Onze reparatietechnieken:

SpotRepair/Oneday repair
Spotrepair is een kleine reparatie aan beschadigd lakwerk. Denk hierbij aan krassen in de bumper of een deukje in het portier.

Polijsten & Poetsen van krassen
Polijsten geeft een goed resultaat waardoor kleine krasjes volledig verdwijnen. Diepe krassen worden minder zichtbaar.

Waxoyl behandeling
Dit is een lakverzegeling die op de auto wordt aangebracht. Vóór het aanbrengen van de lakverzegeling krijgt de lak een dieptereiniging waardoor een goede hechting plaatsvindt van de lakverzegeling. Hierdoor is de lak beter bestand tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf. Vuil dat tegen de auto komt, hecht minder snel op het aangebrachte product en de auto is daardoor makkelijker schoon te houden. Ook is dit product in staat om de glanzende kleur veel langer vast te houden.

UZS (Uitdeuken zonder spuiten)
Kleine deukjes (ter grootte van een twee euromuntstuk) in het plaatwerk (zonder lakbeschadiging!) worden met een speciale techniek uitgedeukt. Het voordeel van deze methode is dat er niet geschuurd en gespoten moet worden en dat demontage tot een minimum beperkt blijft.

Dashboardreparatie
Dashboardbeschadigingen, van ongeveer 3 tot 5 cm groot, kunnen wij tot bijna 100% herstellen.

Reparatie autobekleding
Bij bekledingsreparaties gaat het vooral om gaatjes, meestal veroorzaakt door sigaretten of slijtage. 

Push & Paint
Anders dan bij UZS beperkt Push & Paint zich niet tot kleine deuken. In sommige gevallen zijn we in staat om ook grote deuken, bijvoorbeeld in een dakpaneel, te herstellen.

Kunstofreparatie
Bumpers, grilles, dashboards... In voertuigen wordt veel kunststof verwerkt. Kunststof is flexibel en gaat niet zo snel kapot. Gaat het toch kapot, dan kan het kunststof met behulp van speciale technieken (lijmen, lassen en structuurreparaties) uitstekend gerepareerd worden.

Koplamp reparatie
Zijn de koplampen van uw auto beschadigd door steenslag of bekrast? Of zijn ze verweerd door het zonlicht? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat ze door een slimme reparatiemethode weer als nieuw eruit zien, en dat voor een zeer betaalbare prijs.

Aluminium velgen reparatie
Hoe vaak gebeurt het niet dat je met je aluminium velgen een stoeprand raakt! Hurkmans Autoschade heeft een systeem waarbij de krassen of beschadigingen op een efficiënte en betaalbare wijze hersteld worden.
Velgen kunnen in iedere gewenste kleur gespoten worden.

Vertrouw bij schade en onderhoud volledig op ons vakmanschap