Facebook Twitter LinkedIn
Bel direct voor een afspraak:
0413 - 367 556

Schade aan uw camper of caravan?

caravan Direct offerte aanvragen
Of bel 0413 - 367 556
voor een afspraak

Waarom de gehele zijkant c.q. panelen vervangen van uw caravan/camper, vanwege een kleine deuk of krasdeuk? Het is zowel tijdrovend en zeer duur! Daarom hebben wij sinds kort naast onze andere disciplines een Caravan/Camper herstelafdeling. Dit betekend voor u, dat het speciaal ontworpen systeem om geprofileerde wanden en daken onzichtbaar te repareren of te herstellen, het HBC system 10 jaar garantie geeft op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. 

Wij kunnen alle werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren, omdat wij zelf een eigen spuiterij hebben. Uw "mobile home" hoeft dus niet extra meer vervoerd te worden en blijft op één vaste locatie.       

Door middel van onze nieuwe manier van repareren is het niet meer nodig om voor een klein deukje een hele wand te vervangen. U kunt altijd bij ons langs komen om informatie op te vragen, of u belt voor meer informatie. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Wij repareren voor meerdere verzekeringsmaatschappijen. Bel ons voor meer informatie.

Tevens zijn wij aangesloten bij CarCampRepair: het professionele, landelijke netwerk voor reparatie, onderhoud en schadeherstel van campers, caravans en aanhangers. Meer informatie vindt u op www.carcamprepair.nl.  

Logo Carcamp Nieuw

Hieronder een voorbeeld van het overspuiten van een complete camper incl. bumpers en afdekkingsranden, tevens nieuwe belettering aangebracht:

F2097645     F2097658    F2097692

 

Vertrouw bij schade en onderhoud volledig op ons vakmanschap