Facebook Twitter LinkedIn
Bel direct voor een afspraak:
0413 - 367 556

Professioneel spuitwerk voor particulieren & bedrijven

Naast een uitgebreide service op het gebied van autoschade herstel, biedt Autoschade Hurkmans ook professioneel industrieel spuitwerk. Lees onderstaand meer over onze services voor spuitwerk voor particulieren en de zakelijke sector. Uiteraard spuiten wij ook bromfietsen, scooters en motoren.

kleurenwaaier Direct offerte aanvragen
Of bel 0413 - 367 556
voor een afspraak

Wij houden ons niet alleen bezig met schadeherstel aan voertuigen maar u bent bij ons ook aan het juiste adres voor industrieel spuitwerk. Of het nou gaat om het spuiten van metaal, aluminium, kunststof of hout, wij passen voor al deze materiaalsoorten de juiste oppervlaktebehandeling toe. Of het nu gaat om verwarmings radiatoren, keukenkastjes, proefmodellen, diverse kunststofproducten van klein tot groot of reclame spuitwerk, u bent ook hiervoor bij ons aan het juiste adres. 

Indien u iets heeft waar kleur op aangebracht moet worden, vraag bij ons naar de mogelijkheden.

Interieur spuiten
Zijn uw meubels, keukendeurtjes, ladefronten en lijsten beschadigd, verweerd of lelijk geworden? Wilt u uw meubels, keuken- of binnendeuren gewoon een andere kleur geven? Laat het spuiten in één van de vele kleuren die beschikbaar zijn. Alle keukens, deuren en meubels kunnen gespoten worden in 2-componenten zijdeglans, glans, hooglans of metallic. U bepaalt de kleur die u erop wilt hebben en wij spuiten het voor u.

kleurenmeter

Met onze innovatieve kleurdocumentatie en onze geavanceerde fotospectrometer vindt u in een mum van tijd precies de goede tint, ongeacht de fabrikant of het merk. Deze belangrijke hulpmiddelen worden regelmatig bijgewerkt en opnieuw uitgebracht om uitmuntende kleurnauwkeurigheid te garanderen. Daarbij hebben we een online zoekmodule en kleurontwikkelingsservice (kleur kan ook op maat gemaakt worden).

 

Vertrouw bij schade en onderhoud volledig op ons vakmanschap