Facebook Twitter LinkedIn
Bel direct voor een afspraak:
0413 - 367 556

Uw schade in goede handen

placeholderdienst Direct offerte aanvragen
Of bel 0413 - 367 556
voor een afspraak

Werkwijze
In onze moderne werkplaats repareren wij elk merk. Onze werkzaamheden zijn het leveren van onderdelen, de- en montagewerkzaamheden, het verrichten van plaatwerkwerkzaamheden, richtwerk en het spuiten van auto's in elke gewenste kleur. Tevens wordt met watergedragen lakken gespoten wat zeer milieuvriendelijk is.

Autoschade Hurkmans is een gecertificeerd regio-bedrijf die zich al meer dan 40 jaar bezighoudt met schadeherstel aan personen- en bestelauto's. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven, particulieren, fleetowners, instellingen en leasemaatschappijen.

Werkplaats
Alsof uw auto van onszelf is....
Wij begrijpen als geen ander dat een autoschade vaak gepaard gaat met emoties. Uw auto is tenslotte een kostbaar bezit. Daarom gaan wij met uw vierwieler om alsof hij van onszelf is. Zorgzaam en nauwgezet, want wij willen maar een ding: dat u de schade zo snel mogelijk vergeet. Autoschade Hurkmans heeft alles in huis om uw auto of bestelauto weer in perfecte conditie te krijgen. In ons bedrijf werken wij met de nieuwste reparatie aluminium- en lijmtechnieken en andere geavanceerde reparatiemethodes. Om de beste kwaliteit in reparaties te garanderen, investeren wij continue in de kennis van onze mensen. 

Verzekering
Geen gedoe met de verzekering
Autoschade Hurkmans is door bijna alle verzekeraars van Nederland aangewezen als schadehersteller,, o.a. Achmea, Interpolis, Topherstel, Allianz, Allsecur, FBTO, Avero, Noordhollandsche, Aegon en Bovemij. Dat is ook kwaliteitsgarantie. Het betekend bovendien dat wij alle formaliteiten voor u regelen en dat rechtstreeks met uw verzekeraar. Taxatie, schaderapport, betalingen, bij ons hebt u daar allemaal geen omkijken meer naar. Van uw schade worden digitale foto's gemaakt (voor en tijdens herstel), die via internet naar de verzekeringsmaatschappijen worden verzonden. Dat versnelt de procedure aanzienlijk!

Kwaliteit bewijst zichzelf
Met alleen een goede service bent u er nog niet. U wilt uw auto kwalitatief goed gerepareerd hebben tegen een goede prijs. Om daar zo goed mogelijk aan te kunnen voldoen werkt Autoschade Hurkmans volgens de strikte richtlijnen van FOCWA Eurogarantbedrijf. Dat betekent dat u vier jaar garantie krijgt op de door ons herstelde schade. Want FOCWA staat voor professionaliteit, veiligheid en kwaliteit.

U een gratis vervangende auto, wij verzorgen de rest
Bij Autoschade Hurkmans staat de goede service aan u als klant centraal. Dat betekent dat u de complete afhandeling van de schade met de verzekering aan ons kunt overlaten. Daar hoeft u zelf helemaal geen kostbare tijd aan te verspillen. Gedurende de reparatie van uw auto zorgen wij voor vervangend vervoer, zodat u mobiel blijft. Indien nodig komen we uw schadeauto ophalen en krijgt u uw gerepareerde auto, zodra het leed geleden is, weer keurig bij u voor de deur afgeleverd. Autoschade Hurkmans is dag en nacht bereikbaar, want schade komt nu eenmaal onverwachts en altijd op het meest ongelegen moment.

Vertrouw bij schade en onderhoud volledig op ons vakmanschap