Facebook Twitter LinkedIn
Bel direct voor een afspraak:
0413 - 367 556

Goedkoop auto, bestelbus of verhuiswagen huren in Veghel?

Een auto, bestelbus of verhuiswagen huren in Veghel doe je voordelig bij Autohopper Hurkmans. Bij Autohopper in Veghel huur je tegen een uiterst scherp tarief een nieuwe, luxe auto. Ronde prijzen, heldere voorwaarden, lekker simpel en zonder addertjes onder ’t gras. Dat vinden wij wel zo prettig.

Eenvoudig, snel en goedkoop een auto huren in Veghel? Dan bent u bij Autohopper Hurkmans in Veghel aan het juiste adres. Wij verhuren nieuwe luxe personenauto's van klein tot groot en bestelwagens of een bakwagen ideaal voor bijvoorbeeld een verhuizing. U leest alles over de tarieven en voorwaarden van no-nonsense autoverhuur op deze website.

Bij onze vestiging in Veghel aan de Eisenhowerweg 29 kunt u eenvoudig en voor een hele scherpe prijs een luxe auto huren. Vanaf € 22,- per dag incl. BTW en 100 vrije kilometers per dag kunt u op pad met een nieuwe huurauto die altijd voorzien is van airco, vijf deuren en een audio-installatie. Heeft u een auto voor een weekend of een week nodig? Dit kan tegen speciale scherpe tarieven!

Ook bedrijven kunnen eenvoudig bij Autohopper Veghel een auto huren, dit kan van één dag tot enkele maanden (shortlease) neem contact met ons op via telefoonnummer 085 - 202 22 20 en wij bespreken graag welke oplossing wij hebben voor uw mobiliteitsbehoefte.

Autoschade Hurkmans Veghel is aangesloten bij de landelijke Autohopper autoverhuur formule, Autohopper staat voor no-nonsense autoverhuur en maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een auto te huren. Met meer dan 100 Autohopper verhuur vestigingen is er altijd wel een autoverhuurbedrijf bij u in de buurt.

Er is bij ons voldoende gelegenheid om uw fiets veilig te stallen of uw auto te parkeren.

Direct een auto reserveren? Hieronder tref je aan welke huurauto wij eventueel beschikbaar hebben in Veghel. Ga naar onze reserveringspagina of bel naar tel. 085 - 202 22 20. Voor meer informatie kunt u ook terecht op de website www.autohopper.nl

 Autohopper

Vertrouw bij schade en onderhoud volledig op ons vakmanschap